Stångs fredagspåse

Meny och dryckestips

 

V. 9
Beställs senast 28/2 10.00 och hämtas 1/3

PANERAT KYCKLINGLÅR
potatissallad, friterad kapris, picklad rödlök, citron, ört- och vitlöksmör

Vegetariskt alternativ (ange i meddelandefältet om detta önskas)
PANERAD BOXHOLMS KRYDDOSTpotatissallad, friterad kapris, picklad rödlök, citron, ört- och vitlöksmör

 

DRYCKESTIPS
vin: Bergh Grüner Veltliner Organic, Österrike (art nr 74234)
alkoholfritt: Brunneby musteri mousserande fläder, Borensberg (kan köpas hos oss)

Boka din fredagspåse

Beställ senast torsdag 10.00 för att hämta fredag samma vecka mellan kl. 14.00 och 19.00.

Maten levereras kyld och kan tillagas någon gång mellan fredag och söndag.

Du kan även beställa maten för upphämtning på Auto_mat i Ekängen. Ange i så fall Ekängen i meddelandefältet.

PRIS 145 KR/PERSON (125 KR för vegetarisk)

Boka